DE GROTE GREUNEN SHOW ❗NIEUWE DATUM❗

“Daarom, kommet daarom, stervelingen. Alleluja, alleluja, laat ons zingen” Eén van de liederen die tijdens de paastradities in Denekamp uit volle borst mee wordt gezongen. Helaas zou het dit jaar stil blijven. Maar….. De Greunen komen met een alternatief.

Op maandag 5 april 2021 (tweede paasdag) organiseren de Greunen “De Grote Greunen Show”. Een middag met een online loterij en nog veel meer vermaak. De prijzen die eerder te zien waren op de social media zijn nog steeds te winnen. Wie wil er nou niet een prachtige fiets, een JBL Box of een bouwradio winnen?

14.00 – 16.00 De online loterij
Op de maandagmiddag maak jij kans op prachtige prijzen. De loterij wordt verzorgd door verschillende presentatoren en is live te volgen via een link op onze Facebookpagina. Wil jij kans maken op één van de prachtige prijzen? Koop dan vanaf vandaag voor €1,- een lootje via info@greun.nl. Hoe meer je koopt, hoe meer kans. De loten zijn tot 31 maart verkrijgbaar en worden bezorgd. Natuurlijk zijn de reeds gekochte loten gewoon geldig. De datum op de loten klopt dus niet voor de oplettende onder ons.

Belangrijk: De online spelshow, zoals eerder is genoemd, gaat niet door in verband met de eventuele opening van de terrassen.

Houd komende weken de social media in de gaten voor nog meer prachtige prijzen. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.