GREUNEN GAMES 2020 
 
Op zaterdag 29 en zondag 30 augustus 2020 is de wereldwijde première van de aller eerste Greunen Games. Tijdens dit weekend kun je meedoen aan verschillende activiteiten. Van eieren gooien op het bestuur (wie wil dat nou niet) tot een tennistoernooi. Locatie: ‘t Wubbenhof Denekamp
 
Het programma⬇️:
 
Zaterdag:
Auto’s wassen (10.00 uur – 17.00 uur)
Op de parkeerplaats van ‘t Wubbenhof zorgen de bloedmooie dames van de natsels er voor dat alle auto’s er weer skier bij rijden. Dit voor een vrije gift.
 
Tennistoernooi voorrondes (10.00 uur – 16.00 uur)
Het tennistoernooi wordt in dubbels gespeeld. Per team speel je dus met twee personen. Geef wel duidelijk aan of je voor prestatie of recreatie gaat. Daarnaast is het belangrijk dat de teamnaam wordt vermeld. Opgeven kan tot en met maandag 24 augustus via info@greun.nl. Het inschrijfgeld bedraagt €20 per team.
 
Darttoernooi (19.00 – 23.00) 
Het darttoernooi wordt 1 vs 1 gespeeld. Het inschrijfgeld bedraagt €5,-. Opgeven kan ook tot en met maandag 24 augustus via info@greun.nl.
 
Zondag:
Tennistoernooi finales (10.00 uur – 16.00 uur)
Op de zondag nemen de winnaars van de poules het tegen elkaar op. Uiteindelijk zijn er twee teams die er met de prijzen vandoor gaan.
 
Eieren gooien (aansluitend aan het tennistoernooi)
Op de zondag vindt ook het traditionele eieren gooien op het bestuur van J.C.V de Greune Köttelpeerkes plaats. Voor een kleine bijdrage mag je alle frustratie van je afgooien.
 
Tijdens alle activiteiten wordt rekening gehouden met de corona maatregelen. Geef je snel op want vol=vol. Vermeld nogmaals de activiteit waar je aan meedoet, je teamnaam, e-mailadres, telefoonnummer en of je voor prestatie/ recreatie gaat. Voor het eieren gooien en auto’s wassen hoef je je niet op te geven!
 
Wij wensen jullie alvast veel succes en plezier en we zien jullie zaterdag 29 en zondag 30 augustus!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.