Net als ieder jaar zijn de Natsels al vanaf juni druk bezig met de voorbereidingen voor onze loopgroep. We willen er natuurlijk voor zorgen om in februari tijdens de optochten in Denekamp en Oldenzaal weer met een kleurrijk geheel op straat te staan, zodat we een geweldige plek kunnen behalen tijdens de optochten.

In mei was het thema bekend: CIRCUS PARADE! Wát een gaaf thema waar we zowel met de wagens als de loopgroep helemaal mee uit kunnen pakken!

Terugkijkend op voorgaande jaren hebben we weer gekozen voor meerdere kleurrijke pakken waar iedereen de loopgroep van de Greunen aan herkent. Want ook dit jaar hebben we weer een bommetje bommetje volle enthousiaste loopgroep!

We waren er al vrij snel uit welke pakken we vonden passen bij het thema van dit jaar. Te beginnen met een actiegroep waarin verschillende circusartiesten worden begeleid door een groepje muzikanten. De parade kan beginnen! Naast de actiegroep hebben we gekozen voor de belangrijkste persoon van het circus; de circusdirecteur. Achter de circusdirecteuren lopen de leeuwen en giraffen, die zorgen voor een kleurexplosie van geel, oranje en rood! Ook dit jaar gaan we weer aan de slag met foampruiken die onze pakken helemaal compleet maken. Bij de giraffen stijgt het foam zelfs bijna een halve meter de lucht in!

Alle hulp is welkom in de loods bij het knippen van de stoffen, het maken van de foam pruiken en bij het maken van de attributen. Dus kom langs, dan zorgen we er samen voor dat er ook dit jaar weer iets grandioos op straat komt te staan! Wij hebben er in ieder geval al ontzettend veel zin in! Hieronder staan de naaibeschrijvingen per pak. Download deze:

Naaibeschrijving Circusdirecteur

Naaibeschrijving Giraffe

Naaibeschrijving Leeuw

Bekijk dit filmpje hieronder voor extra informatie over het pak van de circusdirecteur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.